Contact!

Met de inzet van Roverstudio presenteert u uw organisatie optimaal.

11okt2016_presentatie-daycar-nl
Vormgever Robert Vermolen bij de launch van Daycar.nl. Destijds droeg Roverstudio zorg voor de presentatie van dit online platform.

Roverstudio is een creatief multidisciplinair grafisch bureau en is voor een breed scala opdrachtgevers aan de slag. Wat wij doen? Sinds 2013 creëren en produceren wij vanuit Amsterdam on- en offline huisstijlen, creëren logo’s en zoeken samen voor een breed scala aan opdrachtgevers naar de best passende uitstraling voor de desbetreffnede organisaties om deze zo effectief mogelijk te presenteren. Ook realiseren wij diverse ‘hands-on’ producties en dragen zorg voor de uitwerking voor (met name interne) communicatie van organisaties. Denk aan: online magazines (met ondermeer geproduceerde video-boodschappen), Google Ads producties (geanimeerd of statisch) of traditionele communicatie-uitingen zoals roll-up banners, flyers, advertenties, fotografie of video-producties!

Alles om uw organisatie effectiever te presenteren.

Opdrachtgevers variëren van non-profit organisaties (onder andere stichtingen en verenigingen), multinationals, mkb-bedrijven, horeca-ondernemingen tot online platforms. Producties kunnen beperkt zijn tot een eenmalige samenwerking of tot het uitrollen van een door Roverstudio ontwikkelde huisstijl over de hele breedte gedurende een langere periode.

Geïntresseerd?
Ro
bert Vermolen
Adres Woestduinstraat 85 | 1058 TC  Amsterdam
Mobiel +31 (0)6 14 23 23 48
Stuur een email: robert@roverstudio.nl

Of vul onderstaande velden in.

image.png

Advertentie